Η Περιφέρεια Κρήτης οργανώνει δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο, με τη συνεργασία των δήμων της Κρήτης, για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων στις βασικές αρχές υγιεινής για τον έλεγχο και την πρόληψη του κινδύνου έκθεσης στον ιό, αλλά και σε μεθόδους, τεχνικές και λειτουργίες επαγγελματικού καθαρισμού, απολύμανσης και αποστείρωσης επιφανειών, χώρων και αντικειμένων που ευνοούν τη μετάδοση της πανδημίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν καθοδήγηση σε πρακτικά θέματα που ανακύπτουν αναφορικά με την ασφαλή χρήση των μέτρων ατομικής προστασίας και της διαδικασίας καθαρισμού και απολύμανσης στον χώρο του σχολείου αλλά και να θέσουν τις όποιες απορίες τους.

Η επιμόρφωση, διάρκειας δύο ωρών, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Πολιτική Προστασία) σε συνεργασία με τη Μονάδα Μικροβιολογίας Τροφίμων, Υδάτων και Περιβάλλοντος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, 5-7 μ.μ..

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης αλλά και στους δήμους όπου υπάγονται, προκειμένου να λάβουν λεπτομερείς οδηγίες για τον τρόπο παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Μοιράσου το άρθρο: