Σε ένα πλούσιο σε εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις πρόγραμμα, προσκαλεί τους δημότες των Χανίων να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

«Η “Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη”, το θεματικό χωριό στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, με πολλά δρώμενα κι εκπλήξεις, δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στα φετινά Χριστούγεννα, ενώ και στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς παραδοσιακές εκδηλώσεις από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου “ζωντανεύουν” τα ήθη και τα έθιμα των ημερών.

Επίσης, συναυλίες, κονσέρτα, μουσικοθεατρικές παραστάσεις και φιλανθρωπικά παζάρια φιλοξενούνται στους πολιτιστικούς χώρους του Δήμου μας και στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της γιορτής σε κάθε γωνιά του Δήμου», προλογίζει με ανοικτή επιστολή του προς τους Χανιώτες, αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης.


Επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα:

CHRISTMAS_2019_2020_web_PUB

Για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. αλλά και για την έκδοση του 13ου τόμου του «Εν Χανίοις», μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων και στη Σοφία Θεοδωράκη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης. Ακούστε τη συνέντευξή του:

Μοιράσου το άρθρο: