Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο 2ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Sarantaporo Mountain Run 2019, στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας.
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Σαρανταποριτών. Φέτος εκτός από τα 10 χιλιόμετρα πραγματοποιήθηκε και παιδικός εφηβικός αγώνας ενός χιλιομέτρου στον οποίο έτρεξαν 55 παιδιά, από 4 ετών ( με τη συνοδεία γονέα) έως 14 ετών.
Στα 10 χλμ έτρεξαν 115 δρομείς
Στα 1000 μέτρα τις τρεις πρώτες θέσεις για τα αγόρια κατέλαβαν οι: Κλεισιάρης Κωνσταντίνος, Γκουντρουμπής Κωνσταντίνος και Βαΐτσης Ιωάννης και για τα κορίτσια Τρομπούκη Σπυριδούλα, Βαΐτση Καλλιόπη και Βαΐτση Νικολέτα. Στη γενική κατηγορία ανδρών νικητές αναδείχθηκαν: Μπαλαμώτης Βασίλειος με χρόνο 39:49, Βαΐτσης Νικόλαος με 40:25 και Πουρνάρας Γεώργιος με 40:42. Στη γενική κατηγορία γυναικών νικήτριες ήταν: Κουτσιμάνη Ειρήνη με 56:48, Κρίκου Σοφία με 57:25 και Τσιαγγάλη Γεωργία με 59:02..
Ο Σύλλογος Απανταχού Σαρανταποριτών, ευχαριστεί δημόσια και ονομαστικά όλους τους χορηγούς, μεγάλους και μικρούς, που συνέβαλαν στη επιτυχία της διοργάνωσης του αγώνα,στους εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, στη Διεύθυνση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας για τη διάθεση ασθενοφόρου, στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας και στο Δασαρχείο Ελασσόνας για την παρουσία τους.
Ο σύλλογος ανανεώνει το ραντεβού για το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020, με διαδρομή έκπληξη που θα προστεθεί στο πρόγραμμα του αγώνα.

Μοιράσου το άρθρο: