Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) προχωρεί σε επανάληψη του διαδικτυακού σεμιναρίου για την επιχειρηματικότητα, την επόμενη μέρα μετά την πανδημία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το επαναληπτικό σεμινάριο προσφέρει δωρεάν το ΕΕΔΕΓΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης στελεχών RESPONSE, με θέμα: «Προετοιμάζοντας τους ανθρώπους μας για την επόμενη μέρα».
«Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρώτο σεμινάριο. Διοργανώνουμε, λοιπόν και δεύτερο. Στόχος μας ν’ αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα ακόμα και σε πρωτόγνωρες συνθήκες όπως της πανδημίας. Η τεχνολογία μας δίνει πολλές ευκαιρίες επικοινωνίας και είναι μια πρόκληση που δεν την αφήνουμε αναξιοποίητη», δηλώνει η Αναπληρωτής Οικονομική Επόπτης του ΕΕΔΕΓΕ και Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πλατανιά, Ασπασία Λουπάκη (φωτ.).
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30/4/2020 και ώρα 16.00-17.30 μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Διάρκεια: 90 λεπτά. Εισηγητές: Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Παναγιώτης Κυζιρίδης. Δήλωση ενδιαφέροντος έως και 27/4/20. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο k.tsetsika@response.gr, με κοινοποίηση στο info@eedege.gr, τα πλήρη στοιχεία σας: Εmail σύνδεσης, Όνομα, Επίθετο, Επιμελητήριο, Επάγγελμα, Κινητό τηλέφωνο.
Oι θέσεις είναι περιορισμένες.

Μοιράσου το άρθρο: