Στην Λάρισα βρίσκονται σήμερα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Παιδείας και Παιδικής Προστασίας της Σερβίας. Η πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τις Biljana Kojovic απο το υπουργείο Παιδείας της Σερβίας και την Vera Milanov από το Δήμο Βελιγραδίου, επισκέφθηκαν το πρωί δημοτικά σχολεία, παιδικούς σταθμούς κλπ.

Η επίσημη υποδοχή της αντιπροσωπείας έγινε στο 33ο Δημοτικό Σχολείο από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ. Δεληγιάννη, το αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Θεμάτων Σωτ. Βούλγαρη, την αν. προϊσταμένη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Σοφ. Παπαδοπούλου και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Λαρισαίων και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικοί επισκέφθηκε επίσης την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, όπου ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος τους μίλησε για την ιστορία της Μητροπόλεως, για τους πολιούχους και προστάτες Αγίους Αχίλλιο και Βησσαρίωνα και τους ευχαρίστησε που ενέταξαν στο πρόγραμμα τους την επίσκεψη στο κτίριο της κεντρικής διοικήσεως της Μητρόπολης. Τους επισκέπτες εκπαιδευτικούς συνόδευσε η κ. Μπαξεβάνου.

Μοιράσου το άρθρο: