Διάφορα θέματα που αφορούν τις σχέσεις του Δήμου Χανίων με τον Εμπορικό Σύλλογο και την εύρυθμη λειτουργία του, συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Τοπολιανάκης και τα μέλη του Δ.Σ. Στέλιος. Παπαδουλάκης και Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος.

Επίσης συζητήθηκε η ρύθμιση των δημοτικών τελών προς τις επιχειρήσεις, η βελτίωση των δρόμων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, η ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, η δημιουργία περισσότερων info kiosk στο κέντρο της πόλης για τους τουρίστες, η ανάγκη περισσότερων διελεύσεων στην Παλιά Πόλη για τα σκουπίδια, η χωροθέτηση προσωρινής στάθμευσης στο κέντρο της πόλης για οχήματα φορτοεκφώρτωσης, το ελεύθερο wifi σε όλη την Παλιά Πόλη, το αίτημα για περισσότερο φωτισμό και ειδικότερα στα μνημεία. αλλά και η εγκατάσταση περισσότερων κάδων απορριμμάτων. Τέλος, συζητήθηκε και το θέμα των εορταστικών εκδηλώσεων και ο στολισμός της πόλης για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, διαβεβαίωσε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό προς όφελος της πόλης των Χανίων. Παράλληλα μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί και αποσκοπεί να υλοποιηθούν μέσα στο επόμενο έτος. Επίσης ο Αντιδήμαρχος Τάσος Αλόγλου επεσήμανε την αναγκαιότητα να μπει κανονικότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις προς το Δήμο.

Στη συνάντηση ήταν, επίσης, παρόντες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Αλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Γιάννης Νικηφοράκης, ο Αντιδήμαρχος Πράσινου και Καθαριότητας Μιχάλης Τσουπάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Βαρδάκης.

Η συνάντηση έκλεισε μέσα σε φιλικό κλίμα με πρόθεση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία που θα αποσκοπεί στο κοινό καλό.

Μοιράσου το άρθρο: