«Η κυβέρνηση κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να κινητοποιήσει όλο τον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο, ώστε να αξιοποιήσει το θετικό επενδυτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τη χώρα μας και να προχωρήσει σε επιχειρηματικά σχέδια. Και είμαστε σε καλό δρόμο», υποστήριξε σε δηλώσεις του χθες από τη Λάρισα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο επιχειρηματικό δείπνο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Βιομηχανιών στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ.
Οσον αφορά το προσφυγικό και τις αντιδράσεις κατοίκων σε αρκετές περιοχές της χώρας όπου μεταφέρονται πρόσφυγες τόνισε με έμφαση πως πρόκειται για ένα μεγάλο εθνικό πρόβλημα, το οποίο δεν λύνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει όλοι μας όμως να δείξουμε αλληλεγγυη στα νησιά μας που έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο αριθμό προσφύγωνν. Δεν νομίζω ότι ένας έλληνας πατριώτης μπορεί να πει «ας καούν τα νησιά». Είναι κάτι που έγινε άπαξ και εκτάκτως γιατί δεν έχει ακόμη λειτουργήσει ο νέος νόμος για τις απελάσεις, σημείωσε ο κ. Γεωγιάδης
Οσον αφορά τέλος τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης περί στοιχείων αναγκαστικότητας, παρέπεμψε στον Μάρξ Βέμπερ και στα όσα έγραψε για το μονοπώλιο της κρατικής βίας.

Μοιράσου το άρθρο: