Σε τραγωδία κατέληξε ο διαπληκτισμός κτηνοτρόφου με παρέα τριών κυνηγών σήμερα το πρωί στο Μπαλί του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.
Νεκρός έπεσε από τις σφαίρες ενός 45χρονου κτηνοτρόφου ένας 49χρονος Ρεθυμνιώτης, που είχε πάει στην περιοχή με δύο ακόμα φίλους του για κυνήγι.

Όπως όλα δείχνουν, οι τρεις φίλοι πέρασαν μέσα από βοσκότοπο κτηνοτρόφου της περιοχής και ο 49χρονος μαζί με τον σκύλο του, βρέθηκε στο ποιμνιοστάσιό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός και ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον θάνατο του κυνηγού και τον τραυματισμό του κτηνοτρόφου.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί ενώ ο δράστης συνελήφθη, αλλά όχι στο σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία, ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηελεύεται φρουρούμενος.

Η σορός του 49χρονου Ρεθυμνιώτη, μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή από τον Ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εκεί, σε βαρύ και τεταμένο κλίμα, έχουν συγκεντρωθεί οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου κυνηγού.

Μοιράσου το άρθρο: