Στη 1 αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, παράδοση έντυπου υλικού για τον καρκίνο του παγκρέατος.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου, «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», στο πλαίσιο της συνεργασίας του με φορείς, με στόχο την πρόληψη, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του πληθυσμού για τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση της νόσου.

Την επιστημονική και εκδοτική μέριμνα του ενημερωτικού εντύπου ανέλαβε και ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Κρήτης και τη διανομή του σε όλο το νησί η 7η Υγειονομική Περιφέρεια, μέσω των μονάδων ευθύνης της.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρος Βαμβακάς, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος διασύνδεσης της Περιφέρειας με εθελοντικές οργανώσεις και Εντεταλμένη τομέα Τουρισμού Π.Ε. Ηρακλείου Γεωργία Μηλάκη, ο Αν. Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης Σπύρος Επιτροπάκης.

Το Σύλλογο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» θα εκπροσωπήσουν η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κα Μαρία Θεοδωρίδου, η Γραμματέας κα Φανή Καλαθάκη και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κωνσταντινίδης Θεοχάρης και Κοντού Αναστασία

Μοιράσου το άρθρο: