ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΠΥΞ ΛΑΞ
Το συγκεκριμένο επεισόδιο του 1996 της μουσικής εκπομπής «ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ» είναι αφιερωμένο στο δημοφιλές συγκρότημα των ΠΥΞ ΛΑΞ.

Τα μέλη του συγκροτήματος ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ και ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ, σε συνέντευξή τους στην ΑΝΝΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ, μιλάνε για το ξεκίνημά τους, το 1990, και τη διαδρομή τους στο τραγούδι. Σχολιάζοντας τη μεγάλη απήχησή τους στο κοινό, ο ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ αναφέρεται στους λόγους δημιουργίας των τραγουδιών τους και δίνει τη δική του ερμηνεία για τη σημασία της εμπορικής επιτυχίας. Κάνουν επίσης λόγο για τη συνεργασία τους και εκφράζουν σκέψεις τους για τη μελλοντική τους πορεία.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, παρουσιάζονται γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος από το άλμπουμ «Ο μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες», που κυκλοφόρησε το 1996 όπως, «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», λόγια Μ. ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ, μουσική Φ. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ, «Έι ‘Μαν’ κοίτα μπροστά», στίχοι-μουσική Μ. ΞΥΔΟΥΣ, «Ποδήλατα δίχως φρένα», στίχοι-μουσική Μ. ΞΥΔΟΥΣ και «Nα με θυμηθείς», στίχοι-μουσική Φ. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ.

Δείτε περισσότερα στο http://www.ert-archives.gr

 

 

Μοιράσου το άρθρο: