Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2022

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2022 είναι στην ΕΡΤ.

Στο Ρατσίτσε της Τσεχίας, η Εθνική ομάδα κωπηλασίας που τη στελεχώνουν 9 αθλητές και 6 πληρώματα “ρίχνεται” στο νερό για την κατάκτηση των μεταλλίων.

Σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3 ο τελευταίος μεγάλος αγώνα της χρονιάς στον οποίο θα αγωνιστούν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης φέτος στο Μόναχο, Στέφανος Ντούσκος που θα πάρει μέρος στο σκιφ το βαρύ, ο χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στους άνδρες επίσης στο Μόναχο και στο σκιφ ελ. βαρών Αντώνης Παπακωνσταντίνου, η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ίδιο αγώνισμα στο Μόναχο Ζωή Φίτσιου όπως και οι Μιλένα Κοντού (χρυσή στο Ευρωπαϊκό Κ23) με την Ευαγγελία Αναστασιάδου (Χρυσή στο Παγκόσμιο Κ23, ασημένια στο Ευρωπαϊκό γυναικών, ασημένια στο Ευρωπαϊκό Κ23).

Ακόμα οι 5οι πρωταθλητές Ευρώπης στο διπλό των ανδρών Γιάννης Καλανδαρίδης-Θανάσης Παλαιοπάνος ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών δυο κορίτσια που αποτελούν νέο πλήρωμα αλλά έχουν πολλές ατομικές επιτυχίες η Ευαγγελία Φράγκου(χρυσή στο Παγκόσμιο Κ23, χρυσή στο Ευρωπαϊκό Κ23) και η Στέλλα Νάτσιουλα (χρυσή στο Παγκόσμιο Εφήβων, χρυσή στο Ευρωπαϊκό Κ23).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP NEWS