Ματς ζωής και θανάτου είναι αυτό μεταξύ της Ρωσίας και της Ουαλίας που θα γίνει στη Τουλούζ (22:00) για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου, ενώ την ίδια ώρα (22:00Σλοβακία και Αγγλία κοντράρονται για την πρώτη θέση από τον όμιλο.

Αναλυτικά:

Το παιχνίδι της Ρωσίας με την Ουαλία «κόβει» την… ανάσα, καθώς οι Ρώσοι μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση έστω και ως τρίτοι από τον όμιλο (καθώς βρίσκονται στη τελευταία θέση με ένα βαθμό), ενώ οι Ουαλοί που έχουν ήδη τρεις πόντους στη συγκομιδή τους «βολεύονται» και με ισοπαλία.

Ωστόσο οι Ουαλοί απεύχονται το σενάριο της δικής τους ήττας και ισοπαλία στο ματς Σλοβακίας-Αγγλίας αφού στη περίπτωση αυτή θα τερματίσουν τέταρτοι στον όμιλο και θα αποχαιρετήσουν το Euro 2016.

Στο άλλο παιχνίδι που θα γίνει παράλληλα στη Λιόν (22:00) οι Σλοβάκοι κοντράρονται με τους Άγγλους για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Άγγλοι προηγούνται στην κατάταξη με 4 βαθμούς, οι Σλοβάκοι έχουν 3 (όσους και οι Ουαλοί που παίζουν με τους Ρώσους) και κατά συνέπεια αναμένεται ένας πολύ δυνατός αγώνας.

Η Σλοβακία αν ηττηθεί και παράλληλα η Ρωσία νικήσει την Ουαλία, τότε θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση καθώς θα καταλάβει την τελευταία θέση από τον όμιλο.

Και οι δύο αγώνες μεταδίδονται απ΄ ευθείας τόσο τηλεοπτικά (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2), όσο ραδιοφωνικά (ΕΡΑσπορ) και διαδικτυακά από την ΕΡΤwebtv.

Μοιράσου το άρθρο: