Εργαζόμενοι Ευαγγελισμού: “Δεν εφησυχάζουμε – συνεχίζουμε”

Aπολογισμό της κινητοποίησης που έγινε στον Ευαγγελισμό την Τετάρτη 31/8 έκανε το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου (ΣΕΝΕ) και εκφράζει την πεποίθηση ότι οι κινητοποιήσεις έφεραν αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: “Χαιρετίζουμε τη σημαντική συμμετοχή εκατοντάδων συναδέλφων στη στάση εργασίας και κινητοποίηση του σωματείου μας που έγινε σήμερα στο νοσοκομείο προκειμένου ν’αναδειχθούν τα μεγάλα προβλήματα με πρωτεύον την απλήρωτη δουλειά των συναδέλφων εργολαβικών εργατών. Παράλληλα, γι’ακόμη μια φορά αναδείξαμε την εγκληματική πλέον έλλειψη προσωπικού αλλά και τη διαρκή υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου απ’ τον κρατικό προϋπολογισμό.

Με τη μαζική & δυναμική κινητοποίησή μας αποσπάσαμε τη δέσμευση της Διοίκησης ότι θα εξασφαλίσει τις αμέσως επόμενες μέρες την πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργολαβικούς σίτισης & καθαριότητας (Ιούνης – Ιούλης – επίδομα άδειας)”.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: “Δεν εφησυχάζουμε – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, συσπειρωμένοι στο Σωματείο μας!Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στις κινητοποιήσεις ενόψει ΔΕΘ (9/9 στην Αθήνα & 10/9 στη Θεσσαλονίκη) και παραμένουμε σε διαρκή ετοιμότητα”.
Στο αναλυτικό κείμενο το ΣΕΝΕ σχολιάζει και το δελτίο τύπου της Διοικήτριας του νοσοκομείου, που διανεμήθηκε χτες Τετάρτη.

Σχετική είδηση: Στάση εργασίας στον Ευαγγελισμό την Tετάρτη 31 Αυγούστου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος