Το Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Προστασία και Ανάδειξη της Ποιότητας του Ελαιολάδου» την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ν. Ψυλλάκης» του Ινστιτούτου.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στις εγχώριες και διεθνείς αγορές ελαιολάδου, στην πιστοποίηση ΠΟΠ/ΠΓΕ ελαιολάδων, στην συμβολή του εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων στην αναβάθμιση της ποιότητας του ελληνικού ελαιολάδου, στις χημικές αναλύσεις ποιότητας, γνησιότητας και ασφάλειας, στην οργανοληπτική αξιολόγηση ελαιολάδου καθώς και στη διαπίστευση εργαστηρίων δοκιμών κατά ISO 17025.

Μοιράσου το άρθρο: