Υποσχέσεις της τελευταίας στιγμής  απο τον υποψήφιο των Ρεμπουλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ.Ο Ντόναλντ Τραμπ δεσμέυτηκε από το Μίσιγκαν για τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν, αλλά και την προστασία των θέσεων εργασίας.

Μιλώντας στο Μίσιγκαν υποσχέθηκε τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά και την ίδρυση νέων βιομηχανικών μονάδων, με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Δεσμεύτηκε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα επισκέπτεται την πολιτεία κάθε φορά που θα εγκαινιάζεται μία νέα βιομηχανική μονάδα.

Αναφέρθηκε και στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, δίνοντας έμφαση στη μοναδική ευκαιρία που έχουν οι Αμερικανοί πολίτες, προκειμένου ν’ ανατρέψουν την κατάσταση. Υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα ξαναγίνουν πλούσιες, δυνατές και πάλι μεγάλες,.

Ζήτησε την υποστήριξη των ψηφοφόρων, προκειμένου ν’ αποκαταστήσει την ηθική και την τιμιότητα της κυβέρνησης στις ΗΠΑ, ενώ χαρακτήρισε την Χίλαρι Κλίντον, ως την πιο διεφθαρμένη υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Παράλληλα, ζήτησε από τους υποστηρικτές του να έχουν όραμα για το μέλλον, δηλώνοντας ότι θα νικήσει για τους ψηφοφόρους του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ –ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: