Το απογευματινό τους τσάι και όχι μόνο θα μπορούν πια να πίνουν, σε ένα αγαπημένο τους μέρους, οι θαυμάστριες (και οι θαυμαστές) της γιαπωνέζικης γάτας-καρτούν Hello Kitty.

Στην πρωτεύουσα της Αγγλίας πρόκειται να λειτουργήσει μέχρι το τέλος Αυγούστου, το θεματικό καφέ με πρωταγωνίστρια την εικονική γάτα, το πρώτο στην Ευρώπη. Προκειμένου να εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό, το αρτοποιείο Cutter & Squidge, στο Σόχο έχει μετατραπεί σε έναν «μυστικό» κήπο στον οποίο οι φαν της Kitty White (όπως είναι το όνομα με το οποίο έχει «βαφτιστεί») μπορούν να απολαύσουν διαφορετικές ποικιλίες τσαγιών και άλλες ιδιαίτερες λιχουδιές, όπως μια ροζ λεμονάδα ή αλμυρά μπισκότα με κόκκινο πιπέρι και κρέμα τυριού. Το μενού περιλαμβάνει ακόμα κρέμες και παγωτά, όλα τα φαγώσιμα και τα πόσιμα, διακοσμημένα με τη φιγούρα της Kitty.

Ακόμα, οι επισκέπτες του καφέ θα μπορούν να προμηθευτούν, από το θεματικό αυτό σημείο συνάντησης, τσάντες, ρούχα, βιβλία και άλλα «αξεσουάρ», εμπνευσμένα από το διάσημο καρτούν.

Η Hello kitty έκανε την εμφάνισή της στην Ιαπωνία, αρχικά το 1974. Είναι δημιούργημα της Yuko Shimizu και σήμερα τον σχεδιασμό της έχει αναλάβει η Yuko Yamaguchi.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: