Φρίκη δίχως τέλος, στην υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου. Στις έρευνες που συνεχίζονται στην Κόκκινη Λίμνη, η ρομποτική κάμερα εντόπισε δύο βαλίτσες και οι αρχές εικάζουν ότι περιέχουν σορούς καθώς ο δράστης έχει ομολογήσει ότι προτού πετάξει τα πτώματα των θυμάτων του, τα έκλεινε μέσα σε βαλίτσες. Ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα στο δικαστήριο απαντώντας με ψυχρότητα στις ερωτήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκαν δύο βαλίτσες βαλίτσα στην Κόκκινη λίμνη, σημείο το οποίο έχει υποδείξει ο δράστης ως την περιοχή που πέταξε τις σορούς τριών θυμάτων του. Στη λίμνη βρίσκεται μία λέμβος της Πυροσβεστικής και αύριο στις 10 το πρωί θα αρχίσει η ανάσυρσή τους.

Στο σημείο μεταφέρθηκε και ο ίδιος ο 35χρονος «Ορέστης» προκειμένου να υποδύξει εκ νέου τα σημεία που πέταξε τις βαλίτσες.

Από την άλλη στην έρευνα που γίνεται στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος από την 6χρονη Sierra, που είναι η κόρη της πρώτης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο φρεάτιο στο Μισερό.

Το πρωί ο 35χρονος ίλαρχος πήγε στο δικαστήριο και του ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής του και εκεί αποκάλυψε ότι το πτώμα που βρέθηκε προχθές στο πεδίο βολής στην Ορούντα ανήκει σε μια 30χρονη από το Νεπάλ, η οποία δεν είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα στις αρχές, αλλά είχε δηλωθεί στο προξενείο του Νεπάλ. Οι ανθρωπολόγοι ερευνούν τα οστά που έχουν βρεθεί προκειμένου να δώσουν επίσημες πληροφορίες, ενώ εικάζεται ότι ο 35χρονος εμπλέκεται και σε μια ακόμη δολοφονία γυναίκας στα Κατεχόμενα, η οποία ήταν από το Βιετνάμ.

Εν τω μεταξύ, στην Κύπρο υπάρχει οργή και αγανάκτηση για τον 35χρονο serial killer. Εκατοντάδες άνθρωποι έξω από το προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, ανάβουν κεριά και εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους, αλλά και ένα μεγάλο γιατί για τη στάση της Πολιτείας. Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν άνθρωποι πολλών εθνικοτήτων, καθώς και μέλη της φιλιππινέζικης κοινότητας της Κύπρου.

Πηγή: ΕΡΤ
Λευκωσία: Μανώλης Καλατζής (εφημερίδα «Ο Πολίτης»)

Σχετική είδηση: Κύπρος: Έρευνες κοντά στο Μιτσερό για άλλα τρία πτώματα (video)

Μοιράσου το άρθρο: