Υπόθεση κακοποίησης βρέφους εξετάζει η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε την 24χρονη μητέρα του παιδιού μετά από σχετικά ευρήματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη βρισκόταν με το παιδάκι στην Αστυνομία Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης εναντίον της, όταν λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας διαπίστωσε πως αυτό έφερε σημάδια κακοποίησης.

Λίγη ώρα αργότερα, κλήθηκαν ιατροδικαστές, οι οποίοι διαπίστωσαν εκδορές, εκχυμώσεις και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του παιδιού, αλλά και σημάδια παραμέλησης του, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία, όπερ και εγένετο.

Η ΕΡΤ επικοινώνησε με την Αστυνομία Κύπρου, η οποία ωστόσο τονίζει ότι πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, με πτυχές που αφορούν ανήλικο παιδί, συνεπώς οποιεσδήποτε δηλώσεις ή δημόσιες τοποθετήσεις δεν ενδείκνυνται επί του παρόντος.

Η 24χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου για υπόθεση βίας στην οικογένεια, έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και επίθεσης, ενώ ο πατέρας του παιδιού συνελλήφθη.

Πηγή ΕΡΤ, Ανταπόκριση Μανιάνα Καλογεράκη

Μοιράσου το άρθρο: