Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μάντλιν, για την οποία πλέον Γερμανοί εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι είναι νεκρή. Βρετανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούνται τον Γερμανό εισαγγελέα που κατονόμασε ως ύποπτο τον 43χρονο Κρίστιαν Μπρίκνερ και μεταδίδουν ότι η πεντάχρονη από τη Βρετανία κακοποιήθηκε και δολοφονήθηκε στην Πορτογαλία, λίγο αφότου απήχθη.

Η Γερμανίδα, αλβανικής καταγωγής, Ναξίγιε Μιφτάρι, η οποία ζούσε μαζί με τον Κρ. Μπρίκνερ στην Πορτογαλία το 2014, και καταζητείται  από την Ιντερπόλ φέρεται να είχε καταγγείλει ότι ο Μπρίκνερ της ζήτησε να μην τον αναζητήσει για λίγο καιρό επειδή θα έκανε μια «φρικτή δουλειά»  στην Πράια Ντα Λούθ.

«Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες, κυρίως από Βρετανούς τουρίστες που επισκέφθηκαν την Praia da Luz μεταξύ 1995 και 2007″, ανακοίνωσε η γερμανική εισαγγελία, εκφράζοντας βεβαιότητα αλλά χωρίς αποδεικτικά στοιχεία για την δολοφονία της Μάντλιν.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με στόχο να βρεθούν μάρτυρες, δορυφορικές εικόνες από το λευκό ημιφορτηγό το οποίο στάθμευσε ο Μπρίκνερ κοντά στο σημείο της εξαφάνισης σε περιοχή όπου υπάρχουν πολλά πηγάδια.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δημοσιοποιεί και η Ιρλανδή Χέιζελ Μπέχαν– θύμα βιασμού το 2004, τρία χρόνια πριν από την εξαφάνιση της Μάντλιν, και μάλιστα, στην ίδια περιοχή, όπου χάθηκε η μικρή στην Πορτογαλία.

Ζητά να ξανανοίξει η υπόθεσή της, βλέποντας ομοιότητες με την υπόθεση βιασμού 72χρονης Αμερικανίδας για την οποία καταδικάστηκε ο Μπρίκνερ.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Παντελής Γκόνος
Σχετική είδηση:Μάντλιν: Σήμα Ιντερπόλ για ύποπτη – Ερευνώνται και άλλες εξαφανίσεις (video)

Μοιράσου το άρθρο: