Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν αναμένεται να γίνουν μέσω εκπομπής της πορτογαλικής τηλεόρασης, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail.

Κατά το δημοσίευμα, τα πορτογαλικά ΜΜΕ θα αποκαλύψουν ότι ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης, Κριστιάν Μπρούκνερ, είχε συνεργό στην απαγωγή και δολοφονία του παιδιού έναν περιπλανώμενο Γερμανό που ζούσε κοντά στη Πράια Ντα Λουζ την περίοδο της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού και αναζητείται από τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Η πορτογαλική εκπομπή Sexta 9 αναμένεται να αποκαλύψει την Παρασκευή το βράδυ ότι οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο Μπρούκνερ είχε βοήθεια στην αρπαγή του παιδιού από το κρεβάτι του. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής αναφέρει «Οι Γερμανοί αστυνομικοί επιβεβαίωσαν την υποψία ότι ο Κριστιάν Μπρούκνερ είχε συνεργό».

Στο πλαίσιο της εκπομπής, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος θα δείξει φωτογραφίες της πρώην φίλης του Μπρούκνερ, Νικόλ Φέλινγκερ, σε μάρτυρα που ζούσε στο Αλγκάρβε την περίοδο της εξαφάνισης ενώ μιλά και στον δικηγόρο του Μπρούκνερ ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του έγινε αποδιοπομπαίος τράγος από τους Γερμανούς εισαγγελείς οι οποίοι διαθέτουν σαθρά στοιχεία.

Ο Μπρούκνερ που εκτίει ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σε σχέση με ναρκωτικά, ζούσε μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διαμέρισμα που έκανε διακοπές η μικρή Μαντλίν από όπου εξαφανίστηκε πριν από 13 χρόνια. Τα στοιχεία της κινητής τηλεφωνίας, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, δείχνουν ότι ο Μπρούκνερ ήταν στο χωριό τη νύχτα που χάθηκε το κοριτσάκι.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από διαμέρισμα στην Πράια ντα Λουζ, στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας στις 3 Μαΐου 2007, ενώ οι γονείς της μαζί με φίλους τους βρίσκονταν σε κοντινό τάπας μπαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Υπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία για σεξουαλική επίθεση από τον 43χρονο βασικό ύποπτο

Μοιράσου το άρθρο: