Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκπομπή, του 18ου κύκλου, της πολυσυζητημένης εκπομπής «The Ellen Show». Η Έλεν ντε Τζένερις ξεκίνησε την εκπομπή της με έναν απολογητικό μονόλογο απέναντι στους συνεργάτες της.

Το καλοκαίρι έγιναν γνωστά πολλά δημοσιεύματα που περιέγραψαν ως τοξικό το περιβάλλον εργασίας στην εκπομπή. Μάλιστα τρεις από τους παραγωγούς του σόου, αποχώρησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Warner Bros.

Η Έλεν έκανε λόγο για ένα νέο κεφάλαιο στην εκπομπή της έπειτα από την απομάκρυνση κάποιων συνεργατών της, μετά τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας σχετικά με καταγγελίες περί bullying, ρατσισμού και σεξουαλικής ανάρμοστης συμπεριφοράς. «Έμαθα πως συνέβησαν πράγματα εδώ και που δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν συμβεί. Το λαμβάνω αυτό πολύ σοβαρά και θέλω να πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ για τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν. Κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές και σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο».

«Γνωρίζω πως είμαι σε μια προνομιακή και ισχυρή θέση, με αυτό αντιλαμβάνομαι ότι έρχεται και μεγάλη ευθύνη, λαμβάνω την ευθύνη για οτιδήποτε έγινε στο σόου μου. Αυτό είναι το σόου της Έλεν ντε Τζένερις, εγώ είμαι η Έλεν ντε Τζένερις», συμπλήρωσε.

Οι καταγγελίες για ένα εχθρικό εργασιακό περιβάλλον περιλάμβαναν και υπαινιγμούς για την ίδια την παρουσιάστρια. Ωστόσο πολλές ήταν και οι δημόσιες δηλώσεις συμπαράστασης προς το πρόσωπο της ηθοποιού από την Κέιτ Πέρι, τον Άλεκ Μπόλντγουιν και τον Άστον Κούτσερ.

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός δεν έχασε το χιούμορ της, αφού η πρώτη υπαινικτική ατάκα της απέναντι σε αυτούς που υποστήριζαν τις κακόβουλες φήμες προς το πρόσωπό της ήταν η εξής: «Αν με βλέπετε γιατί με αγαπάτε, σας ευχαριστώ. Αν με βλέπετε επειδή δεν με αγαπάτε, καλώς ήρθατε».

Προς υπεράσπιση τα όσων λέγονται για το πρόσωπό της, δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό το άτομο που βλέπεται στη τηλεόραση αλλά είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές στεναχωριέμαι, θυμώνω, αγχώνομαι και εκνευρίζομαι αλλά προσπαθώ να τα βελτιώσω όλα αυτά. Είμαι ένα έργο εν εξελίξει και συγκεκριμένα δουλεύω αρκετά με την ανυπομονησία μου – και δεν πάει καλά- διότι δεν συμβαίνει αρκετά γρήγορα».

Η παρουσιάστρια συνέχισε αστειεύοντας «Γνωρίζεται ότι είμαι ηθοποιός, έχω υποδεθεί στρέιτ γυναίκες σε ταινίες, οπότε είμαι μια πολύ καλή ηθοποιός, αλλά δεν πιστεύω πως είμαι τόσο καλή που θα ερχόμουν εδώ κάθε ημέρα για 17 χρόνια και θα σας κορόιδευα. Αυτή είμαι εγώ. Προσπαθώ κάθε φορά να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και αν ποτέ απογοήτευσα ή πλήγωσα κάποιον, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη».

Η Έλεν μίλησε από καρδιά στους τηλεθεατές της εξηγώντας τους, πως μπήκε στο χώρο αυτό για να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλύτερα. Κλείνοντας επισήμανε πως ο κόσμος με όλα τα δεινά που συμβαίνουν έχει ανάγκη να περνάει καλά και για αυτό θα προσπαθήσει να κάνει αυτό το κύκλο τον καλύτερο.

«Όλα είναι αγάπη. Μόνο αυτό είναι αληθινό, η αγάπη», ολοκλήρωσε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το άρθρο: