Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε εχθές, Πέμπτη 15-10-15, ο Σπένσερ Στόουν, ένας από τους τρεις Αμερικανούς στρατιώτες που τον περασμένο Αύγουστο είχαν αφοπλίσει τον τρομοκράτη της υπερταχείας Thalys στη Γαλλία, και στις αρχές του μήνα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από μπαρ στη γενέτειρά του, το Σακραμέντο της Καλιφόρνιας.

Ο Στόουν είχε τραυματιστεί σοβαρά στο θώρακα από την επίθεση με μαχαίρι στην προσπάθειά του να σταματήσει έναν καυγά μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Πριν από λίγους μήνες, μαζί με τους φίλους του, Άντονι Σάντλερ και Άλεξ Σκαρλάτος απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση μέσα στην υπερταχεία η οποία είχε προορισμό το Παρίσι. Ο Στόουν, ο Σάντλερ και ο Ελληνοαμερικανός Σκαρλάτος, ταξίδευαν τότε ανά την Ευρώπη, εν μέρει για να γιορτάσουν την επιστροφή του Σκαρλάτος από αποστολή στο Αφγανιστάν.

Για το άλλο περιστατικό, που αφορά την επίθεση που δέχθηκε ο Στόουν την 8η Οκτωβρίου, η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τι προκάλεσε την φιλονικία που οδήγησε στην επίθεση με μαχαίρι και δεν έχει εντοπίσει τον δράστη της. Πάντως, σύμφωνα με τις αρχές του Σακραμέντο, η επίθεση δεν συνδέεται με το συμβάν στην υπερταχεία, ούτε με την τρομοκρατία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: