Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή γυναίκα στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όταν τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στο τιμόνι του go-kart που οδηγούσε. Το ατύχημα συνέβη την Τετάρτη το απόγευμα στην περιοχή Gurram Guda του Meerpet, ενώ το θύμα βρισκόταν έξω με την οικογένειά της, δήλωσε η Mahender Reddy, αστυνομικός επιθεωρητής στο σταθμό Meerpet.

Το κράνος της 21χρονης γυναίκας βγήκε ενώ ήταν στο go-kart, τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στον άξονα του τροχού, ο οποίος συνέδεε τα ελαστικά και τον κινητήρα, που βρίσκεται πίσω από το κάθισμα.

Η γυναίκα χτύπησε το κεφάλι της στο όχημα και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.

Μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο την Πέμπτη, όπου και έφυγε από τη ζωή.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε εναντίον της επιχείρησης go-karting σύμφωνα με το άρθρο 304A του ποινικού κώδικα της Ινδίς, με την κατηγορία πρόκλησης θανάτου από αμέλεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι τέτοιο στη χώρα. Το 2018, μια 28χρονη γυναίκα στη βόρεια πολιτεία Haryana πέθανε όταν τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στο τιμόνι ενός go-kart, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: CNN

Μοιράσου το άρθρο: