Στο Διεθνές Συμπόσιο «Αειφόρο Σχολείο: Όραμα, Δράσεις, Προοπτικές» που διεξάγεται 6-7 Νοεμβρίου 2015 κι είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα συζητηθούν οι συνέργειες που μπορεί να γίνουν ανάμεσα στην εκπαίδευση, φορείς και άλλες δομές, ώστε να προωθηθεί η ιδέα του Αειφόρου Σχολείου στη χώρα μας. Εμπειρογνώμονες από τη Μεγάλη Βρετανία και την Κύπρο θα καταθέσουν επίσης την εμπειρία από τις χώρες τους σχετικά με το θέμα.

sybosioΤο Διεθνές Συμπόσιο θα ξεκινήσει στο Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου (15:30-21:00) και θα ολοκληρωθεί στο 6ο ΓΕΛ Καλλιθέας (Σωκράτους 222, Καλλιθέα, πίσω από το νοσοκομείο του Ωνασείου) το Σάββατο 7 Νοεμβρίου (09:00-14:30).

Το πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε, όλοι συμμετέχουμε»,  συνδιοργανώνουν το British Council, η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/ΘΜΙΑΣ και Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Αττική με τη συνεργασία της Α΄Δ/νσης Π.Ε Αθηνών –Σχολικές Δραστηριότητες και την υποστήριξη του Ιδρύματος Ευγενίδου και του 6ου ΓΕΛ Καλλιθέας.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Συμπόσιο, και ειδικότερα στα βιωματικά εργαστήρια, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο:  https://docs.google.com/forms/d/1iSW_mBKAXt1aU4cX9Mu_ApFX298lj5ANnp82npk0MYw/viewform το αργότερο μέχρι 2/11/2015.

Οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα ενημερωθούν με προσωπικό e-mail.

info

Μοιράσου το άρθρο: