Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Φαίνεται πως αυτό θα αποδειχθεί και στην υπόθεση με το βιτριόλι. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα είναι θέμα ωρών. Ο αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εντόπισαν τα λάθη στην εκτέλεση του σχεδίου της δράστιδος και φτάνουν στα ίχνη της.

Το ζητούμενο τώρα είναι να καταρτιστεί η δικογραφία με αποδείξεις που θα οδηγήσουν τη δράστιδα ενώπιον των αρχών. Από τις 20 γυναίκες που αρχικά είχαν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται ως βασικές ύποπτοι.

Ένα πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται στο στενό περιβάλλον της 34χρονης και έχει αδύναμο άλλοθι και ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι αλλοδαπή και βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Από την αρχή οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με μια εύκολη υπόθεση καθώς η δράστιδα είχε μεθοδικότητα στις κινήσεις της. Ωστόσο κατάφεραν να συγκεντρώσουν στοιχεία και να καταγράψουν τα βασικά σημεία που κινήθηκε η ένοχη.

Σημαντικό εργαλείο στα χέρια των αστυνομικών σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει αποτελούν και οι αναλύσεις των σαρώσεων από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας 3 εταιρειών. Περίπου 10.000  κλήσεις  στο σημείο της επίθεσης  και ένα κλειστό  κινητό από τη λίστα των υπόπτων βρίσκονται υπό διερεύνηση.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ -ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΙΑ ΝΙΑΚΑΡΗ

Μοιράσου το άρθρο: