Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη, καλώντας την να αξιοποιήσει τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουν κατατεθεί για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, κάνοντας λόγο για εγκληματική συμμορία.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι, αξιοποιώντας τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε αυτή την πολύχρονη δίκη, θα καταδικάσει τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς για τη δράση της εγκληματικής συμμορίας. Το οφείλουμε στα δεκάδες θύματα της Χρυσής Αυγής, το οφείλουμε στην ελληνική οικογένεια, το οφείλουμε στα παιδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης, ο οποίος μαζί με άλλους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το πρωί στο Εφετείο και παρακολούθησε τη δίκη της Χ.Α.

«Τις ημέρες αυτές ολοκληρώνεται μια ιστορική δίκη, η δίκη για την εγκληματική δράση της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «η δίκη αυτή δεν ήταν αυτονόητη» αλλά «το αποτέλεσμα του αγώνα του αντιφασιστικού κινήματος στη χώρα μας, για πολλά χρόνια, ώστε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που διέπραξαν εγκλήματα να φτάσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου».

Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο: