Με κοινό στόχο τη στήριξη του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια (Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι), δύο ομάδες μπάσκετ, ο Ερμής Σχηματαρίου και η ΧΒΑ, δίνουν αγώνες στην κατεύθυνση αυτή.

Στη Χαλκίδα, η ΧΒΑ (Χalkida Basketball Academy) ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του πρώτου της αγώνα στην ιστορία της στην Γ’ Εθνική θα δοθούν για την στήριξη του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/10) απέναντι στον ΒΑΟΛ Χίου με γενική είσοδο τρία ευρώ.

Ακολούθως, όπως ανακοίνωσε ο Ερμής Σχηματαρίου: «σε συνεργασία με το Δήμο Σχηματαρίου, τη ΔΗΚΕΤ και τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Οικονόμου ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό στις 25/10 σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα.

Ο Ερμής Σχηματαρίου είναι μία ομάδα, η οποία δεν θέλει να πρωταγωνιστήσει μόνο στα παρκέ των εθνικών κατηγοριών. είναι μία ομάδα που θέλει να μπει στην καθημερινότητα των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής της Βοιωτίας, να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και της καθημερινότητας της περιοχής και για το σκοπό αυτό τρέχει κάθε χρόνο διάφορες δράσεις προκειμένου να αναδείξει το κοινωνικό του έργο».

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, όπως ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δήμος Ντικούδης, ο Νίκος Χατζής, ο Νίκος Μπουντούρης, ο Θοδωρής Σιούτης, ο Λάζαρος Αγαδάκος, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, ο Νίκος Βετούλας, ο Γιάννης Γιαννούλης και πολλοί ακόμα.

Επίσης ο Ερμής επισημαίνει πως: «Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, μιας και δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγοι μήνες, όταν ξανά η ομάδα μας θέλησε να σταθεί στο πλευρό της μικρής Αλεξίας από τις Θεσπιές, δίνοντας όλα τα έσοδα από τον εντός έδρας αγώνα με τον ΒΑΟΛ Χίου». Η είσοδος είναι στα 10 ευρώ.

 

Μοιράσου το άρθρο: