υγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη από τον 27χρονo αγρότη, ο οποίος αφού τη βίασε και τη σκότωσε την πέταξε σε σπηλιά στο Μάλεμε. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο καθ` ομολογίαν δράστης της δολοφονίας να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.Συμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ γενετικό υλικό της 60χρονης βιολογου βρέθηκε στα παπούτσια του 27χρονου δολοφόνου της.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, η αποκάλυψη για τον εντοπισμό γενετικού υλικού της Αμερικανίδας βιολόγου, στα παπούτσια του 27χρονου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στα εργαστήρια της αστυνομίας, το επιστημονικό προσωπικό, εντόπισε σε ένα από παπούτσια του δολοφόνου κηλίδες αίματος που ταυτοποιήθηκαν με το DNA της 60χρονης βιολόγου.

Από την αστυνομία επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες της ΕΡΤ, το ότι δηλαδή ο δράστης μετέφερε ζωντανή την βιολόγο στο πορτ- μπαγκάζ του οχήματός του, και μάλιστα όπως είχαμε αποκαλύψει η 60χρονη χτυπούσε με τα χέρια της το καπό και φώναξε για να της ανοίξει.

Συμπληρώνοντας το πολύ καλό ρεπορτάζ της συναδέλφου, Κατερίνας Πολύζου, να αναφέρω πως η γυναίκα από την Πολωνία αναγνώρισε το αυτοκίνητο του δολοφόνου, από την αεροτομή που είχε στο πίσω μέρος το Λευκό Χιουντάι.

Τέλος την επίθεση αυτή, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων και ο ίδιος ο δράστης.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Μοιράσου το άρθρο: