Μια συμπαραγωγή του ΕΚΚ, της ΕΡΤ και της COSMOTE TV, παρουσιάζει ένα θρίλερ, στην κόψη του παραμυθιού, στο οποίο ισορροπεί υποδειγματικά το φανταστικό και το ρεαλιστικό στοιχείο.  Η τετράγωνη λογική εγκλωβισμένη στον αέναο κύκλο της φύσης σε μια εντελώς ξεχωριστή ελληνική ταινία τρόμου και φαντασίας.  Ένας γιατρός ερωτεύεται μια ευπαθή κοπέλα η οποία ζει απομονωμένη. Κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου από τη ΝΕΟ FILMS.

Ένας γιατρός μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να κάνει το αγροτικό του. Εκεί, ερωτεύεται µια ευπαθή κοπέλα, η οποία ζει απομονωμένη από τους δεισιδαίμονες συγχωριανούς της, πάσχει από µια σπάνια ασθένεια που καθιστά το δέρμα της σαν φλοιό δέντρου. Αποφασισμένος να την θεραπεύσει, ο γιατρός θα συνειδητοποιήσει σύντομα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα όταν εκείνη του αποκαλύπτει τον παράδοξο τρόπο για να τη σώσει.

Πρωταγωνιστούν ο Προµηθέας Αλειφερόπουλος και η Αναστασία – Ραφαέλα Κονίδη, ενώ επίσης εμφανίζονται οι Κώστας Λάσκος, Μάνος Βακούσης, και η Αλέκα Τουµαζάτου.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF), στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βαρσοβίας και στο 60ο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Best Location, η μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας Άλυτη (Entwined) προβλήθηκε στο 50ο  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Γκόα (Ινδία), το 24ο Bucheon Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου (Κορέα), και το 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωνσταντινούπολης (Τουρκία), και βγαίνει σε διανομή στις 28 Αυγούστου στις ΗΠΑ.

Μοιράσου το άρθρο: