Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τους δύο νεαρούς δράστες που σκότωσαν χθες, με το αυτοκίνητό τους 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους, μετά από απόπειρα ληστείας. Οι έρευνες εντοπίζονται σε καταυλισμούς Ρομά με τη συνδρομή και ελικοπτέρου.

Κρίσιμες μαρτυρίες, οπτικό υλικό και πληροφορίες αξιολογούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου για να εντοπίσουν ίχνη των ληστών-δολοφόνων που σκότωσαν με το αυτοκίνητό τους την 73χρονη έξω από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους, για να της αρπάξουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό.
ΟΙ έρευνες επικεντρώνονται σε Κορινθία, Δυτική Αττική και Βοιωτία. Αστυνομικοί ερεύνησαν και καταυλισμούς Ρομά, χωρίς να εντοπίσουν στοιχεία για τους δράστες της δολοφονίας.

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου. Οι δράστες που επέβαιναν σε ασημί ΙΧ σταμάτησαν έξω από το εξοχικό της 73χρονης , την ώρα που η ηλικιωμένη βρισκόταν στην αυλή και προφασίστηκαν ότι ήθελαν να τη ρωτήσουν κάτι. Ο συνοδηγός κατέβηκε από το όχημα και προσπάθησε να αρπάξει την αλυσίδα από το λαιμό της γυναίκας. Η 73χρονη φαίνεται ότι αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια το σύζυγο και το γιό της που ήταν στο σπίτι. Τότε οι δράστες την χτύπησαν με το αυτοκίνητο και διέφυγαν με ταχύτητα.

Η Ασφάλεια εξετάζει και πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι δράστες μια μέρα πριν τη δολοφονία είχαν παρακολουθήσει την 73χρονη και το σύζυγό της, που είχαν πάει για ψώνια στην περιοχή.

Πηγή ΕΡΤ, ρεπορτάζ Ν. Κουντούρης

Μοιράσου το άρθρο: