Διάρρηξη, με λεία περίπου 21.000 ευρώ, σημειώθηκε τα ξημερώματα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Διακοπτό της Αιγιάλειας. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες έφθασαν με αυτοκίνητο έξω από τα ΕΛΤΑ και, αφού διέρρηξαν την πόρτα, μπήκαν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το σημείο που υπήρχε το χρηματοκιβώτιο, το μετέφεραν στο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το υποκατάστημα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών, βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο στη γειτονική κοινότητα Ζαχλωρίτικα και εξετάζεται αν είναι το όχημα με το οποίο πιθανόν να έφυγαν οι δράστες από τα ΕΛΤΑ του Διακοπτού.

Σωρεία περιπτώσεων κλοπών που σημειώθηκαν τους προηγούμενους μήνες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, εξιχνίασε το τμήμα ασφαλείας της περιοχής. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος εννέα ατόμων, πέντε Ελλήνων και τεσσάρων αλλοδαπών, που κατά περίπτωση εμπλέκονται σε έντεκα διαρρήξεις κατά το διάστημα από τον περσινό Ιούλιο έως τα μέσα του φετινού Ιανουαρίου. Η λεία των δραστών περιλαμβάνει κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και προσωπικά έγγραφα των θυμάτων, ενώ ανάμεσα στις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν είναι και περίπτωση κλοπής Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Πηγή:ΑΠΠΕ
Σχετική είδηση:«Καραντίνα» και για τους κακοποιούς-Μειώθηκαν οι ληστείες-Προσοχή στο διαδίκτυο (video)

Μοιράσου το άρθρο: