Ξεκίνησε σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την δολοφονία της 35χρονης στο Κορωπί, τον Αύγουστο του 2016, από τα χέρια της 26χρονης ερωμένης του συζύγου της.

Η 26χρονη τότε κατηγορούμενη και ερωμένη του συζύγου της 35χρονης, μητέρας δύο παιδιών, πήγε στο σπίτι της διαπληκτίστηκε μαζί της και την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι, μπροστά μάλιστα στα παιδιά της.

Στη κατάθεσή της σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, κατέθεσε η αδελφή του θύματος, η οποία έχει αναλάβει μαζί με τον παππού τους και την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών της. Μάλιστα, υπήρξε και αυτήκοος μάρτυρας της δολοφονίας καθώς, την ώρα του τραγικού συμβάντος, η 35χρονη κατάφερε να της τηλεφωνήσει και μπόρεσε να ακούσει τον μικρό γιό της αδελφής της να εκλιπαρεί την 26χρονη για την ζωή της μητέρας του και το θύμα να φωνάζει στα παιδιά της να ειδοποιήσουν τον πατέρα τους.

Στην κατάθεσή της η αδελφή του θύματος υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη, η οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγο του θύματος είχε εμμονή με την αδικοχαμένη γυναίκα, την παρακολουθούσε και την απειλούσε.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο: