Κατασβέστηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες βράδυ σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου επί της οδού Καπετανίδου 54 στη Δραπετσώνα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς πήραν μέρος 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Το διαμέρισμα που κάηκε ανήκει στον Διονύση Θεοφίλη, ένα συμπολίτη μας που η ΔΕΗ του έχει κόψει το ρεύμα λόγω αδυναμίας του να το πληρώνει.
«Είμαι τελείως άπορος. Μου έχουν κόψει το ρεύμα εδώ και δέκα ημέρες. Το βράδυ άναβα κεριά για να βλέπω. Τη νύχτα κάτι μου μύρισε, σηκώθηκα και στο σαλόνι κουρτίνα και καναπές είχαν λαμπαδιάσει. Προσπάθησα να τη σβήσω αλλά δεν τα κατάφερα. Ειδοποίησα την Πυροσβεστική, ήρθαν τα παιδιά γρήγορα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, τη σβήσανε αλλά το σπίτι καταστράφηκε τελείως.
Είμαι άνεργος, χωρίς κανένα οικονομικό πόρο. Από τη γειτονιά όταν μου δίνουν ένα πιάτο φαί τρώω μέρα παρά μέρα. Η κατάστασή μου είναι απελπιστική» είπε ο κ. Θεοφίλης στην κάμερα της ΕΡΤ.
«Και στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Δραπετσώνας όταν είχα απευθυνθεί με έστελναν από τον ένα στον άλλο χωρίς αποτέλεσμα» καταγγέλει.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο: