Το ΚΕΕΛΠΝΟ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λοκρών, διοργάνωσε στις 28/6/2019 εκστρατεία εμβολιασμού παιδιών ΡΟΜΑ για την Ιλαρά, Ερυθρά, Παρωτίτιδα (MMR) στους καταυλισμούς της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Λοκρών σε ανακοίνωσή του: «Συνολικά εμβολιάστηκαν περίπου 15 παιδιά ηλικίας μέχρι 18 ετών και όπου κρίθηκε αναγκαίο δόθηκαν καινούρια βιβλιάρια υγείας.

Κατόπιν ελέγχου των βιβλιαρίων τους που πραγματοποιήθηκε από την παιδίατρο – λοιμωξιολόγο και υπευθυνη τμήματος επιδημιολογικής επιτήρησης και παρέμβασης ΕΟΔΥ κυρία Θεωνά Γεωργακοπούλου παρατηρήθηκε ότι οι εμβολιασμοί στα περισσότερα παιδιά ήταν τακτικοί και επαρκείς συμβάλλοντας σε αυτό σημαντικά το Κέντρο Υγείας Αταλάντης με τον παιδίατρο κο Αναστασίου και δεν χρειάστηκε περεταίρω παρέμβαση.

Η επικοινωνία μας για τη διοργάνωση αυτή πραγματοποιήθηκε μέσω της κυρίας Τσερώνης Μαρίας – Νοσηλεύτρια ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο Δήμος Λοκρών ευχαριστεί το ΚΕΕΛΠΝΟ για την σημαντική αυτή δράση και ευελπιστεί σε μελλοντική συνεργασία».

Μοιράσου το άρθρο: