Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, ο 17χρονος που χθες τα ξημερώματα, κάνοντας βουτιά από τον φάρο στο λιμάνι της Ναυπάκτου και από ύψος 7 μέτρων πριν πέσει στη θάλασσα, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί  στα πόδια. Ο νεαρός, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, λαμβάνει συντηρητική αγωγή για τα τραύματα που φέρει στην πλάτη και στα πόδια.


Την ίδια ώρα διερευνάται το στάδιο της προανάκρισης το περιστατικό από το λιμεναρχείο της περιοχής. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο του ατυχήματος, αλλά και όσα γράφονται σε τοπικές ιστοσελίδες, ότι το παιδί δεν ανέβηκε για να βουτήξει στη θάλασσα αλλά για «πλάκα» ύστερα από στοίχημα που έβαλε με τους φίλους του.

Ο  νεαρός σκαρφάλωσε στην καγκελόπορτα, με την οποία ασφαλίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του φάρου και πήδηξε στη θάλασσα. Πριν προσγειωθεί στο νερό χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο και η έγκαιρη επέμβαση των παρευρισκόμενων τον γλύτωσε από πνιγμό.  Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, μπήκε στη θάλασσα για να τον παραλάβει.

Πηγή : ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Νίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: