Στον κυριακάτικο Τύπο δημοσιεύονται νέες φωτογραφίες από ευρήματα στο διαμέρισμα, που ήταν προσωρινή αποθήκη οπλισμού της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», επί της οδού 17 Νοέμβρη στον Χολαργό. Δημοσιεύτηκαν και δύο νέα βίντεο από τη ληστεία στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, που στάθηκε «η αρχή του τέλους» με την εκπυρσοκρότηση του καλάσνικοφ και τον τραυματισμό του 46χρονου που καταζητείται και παραμένει ασύλληπτος.

Φωτογραφίες που δημνοσιεύει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»,  δείχνουν μικροκάμερα τοποθετημένη μέσα σε λάμπα φωτισμού, μέσα σε φωτογραφική μηχανή και μέσα σε μεταλλικό κουτί. Πιθανόν οι κάμερες αυτές να χρησιμοποιούνταν για παρακολούθηση στόχου.

Ακομη φαίνεται τηλεκοντρόλ σε κινητό τηλέφωνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πυροδότηση βόμβας από απόσταση.

Επίσης φαίνονται σκευάσματα, χάπια και γάζες που αγόρασαν οι τρομοκράτες για να περιποιηθούν το σοβαρά τραύμα από καλάσνικοφ στο πόδι του 46χρονου, ο οποίος καταζητείται, μετά τη ληστεία στο Χολαργό.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα  Bloko.gr δημοσιεύει δυο βίντεο από τη ληστεία, με δυο άτομα να φαίνονται πίσω από γκισέ, ενώ αφαιρούν χρήματα.

Το ερώτημα ποιος ήταν ο στόχος παραμένει, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες. Το σενάριο να στόχευαν αστυνομικούς με ασθενοφόρο, επικρατεί για την ώρα.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης
Πηγή:ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο: