Μία Ελληνίδα 44 ετών και δύο Ρουμάνοι -ένας 37χρονος άνδρας και μια συνομήλική του γυναίκα- είναι οι δράστες της ανθρωποκτονίας 84χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένο και απανθρακωμένο στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στο Αιγάλεω.

Η Ελληνίδα συνελήφθη, ενώ αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων για τους δύο άλλους εμπλεκόμενους αλλοδαπούς που διαμένουν στο εξωτερικό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, περιύβριση νεκρού κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω, στο οποίο διέμενε ο ίδιος, ενώ είχε ενοικιάσει διαμερίσματα στους δράστες.

Από την πολύμηνη έρευνα, καθώς και από την εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα, δολοφόνησαν τον 84χρονο στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και άφησαν σε κοντινό σημείο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: