Με έντονο τρόπο η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καταγγέλλει και μάλιστα τη χαρακτηρίζει ως «νεοφιλελεύθερη» την πολιτική της Διοίκησης της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε για την πρόσληψη 65 εργαζομένων με ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει (το πλήρες κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ) ότι: «Η ΔΕΗ ΑΝ.ΑΕ ως θυγατρική Εταιρεία που ανήκει 100% στον Όμιλο ΔΕΗ Α.Ε της οποίας Πρόεδρος είναι ο σημερινός Πρόεδρος & ΔΝΣ της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Παναγιωτάκης, με την 36/2014 απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ε τις θέσεις προσωπικού που πρέπει να προσληφθούν στην Εταιρεία, αποστέλλοντας το αίτημα στο ΑΣΕΠ μαζί με το αντίστοιχο έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικών Λειτουργιών της ΔΕΗ ΑΝ. Α.Ε αρ. πρωτ. 4056/2014 με το οποίο βεβαιώνεται ότι έχει προβλεφθεί η δαπάνη μισθοδοσίας του προσωπικού που θα προσληφθεί.

Το ΑΣΕΠ λαμβάνοντας  υπόψιν τα ανωτέρω αλλά και τις διατάξεις του Νόμου 2190/94 με την προκήρυξη 5Κ/2014 προκήρυξε 65 θέσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων η «Αριστερή» Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. καλεί τους επιτυχόντες να αποδεχθούν τη θέση αναγκάζοντάς τους να υπογράψουν ατομική σύμβαση εργασίας».

 

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ «καλεί τους Υπουργούς ΥΠΕΝ κ. Π. Σκουρλέτη &Εργασίας κ. Γ. Κατρούγκαλο να παρέμβουν άμεσα σταματώντας τις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές που εφαρμόζει η  Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΝ. ΑΕ».

 

 

Μοιράσου το άρθρο: