Παρέμβαση της πολιτείας με στόχο να δοθεί λύση στα προβλήματα των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ζητάει το εργατικό κέντρο Ελευσίνας και Δυτικής Αττικής. Μάλιστα κάνει γνωστό ότι την Πέμπτη 18 Απριλίου θα υπάρξει κινητοποίηση για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα το ΕΚΕΔΑ αναφέρει ότι: «Η στασιμότητα στην εξεύρεση λύσης των Ναυπηγείων που αφορά 610 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της υπομονής όλων.

Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ανεχθούν την αδιαφορία και την κοροϊδία κανενός.

Η πολιτεία έχει υποχρέωση να δράσει εδώ και τώρα και να ενημερώσει επιτέλους για το τι θα γίνει με το μέλλον όλων αυτών των ανθρώπων, που έχουν εγκλωβιστεί σε αυτόν τον κυκεώνα».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Το ΕΚΕ-ΔΑ θα σταθεί δίπλα στις αποφάσεις τους, θα συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια να λύσει η πολιτεία αυτόν τον «γόρδιο δεσμό», ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή σε μία τόσο σημαντική βιομηχανία με τόσους εργαζόμενους και όσες άλλες δορυφορικές επιχειρήσεις αφορά η λειτουργία της.

Όλοι βλέπουν τι συμβαίνει. Η πολιτεία;;;

Καλούμε όλα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων της περιοχής την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 8:30 το πρωί, να συμμετέχουν στην πορεία των εργαζομένων στα Ναυπηγεία από το μπλόκο στην Αντιπεριφέρεια».

Μοιράσου το άρθρο: