φωτο αρχείου

Με αιχμή της κινητοποίησης την αντίθεσή τους «στην εξίσωση των πανεπιστημιακών πτυχίων  με τους τίτλους των κολλεγίων», οι τρεις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε.-Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. που καλύπτουν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά και τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, καλούν σε συγκέντρωση την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ημέρα συζήτησης-ψήφισης των ρυθμίσεων 12.30 στα Προπύλαια.

Παράλληλα θα γίνουν τρίωρες στάσεις εργασίας στο τέλος του πρωινού ωραρίου και στην αρχή του απογευματινού, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην κινητοποίηση. Οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών Π.Ε. μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να κηρύξουν επιπλέον στάση εργασίας προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, αναφέρει η ΔΟΕ.

Οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών στο αναλυτικό τους πλαίσιο, θίγουν και άλλα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, όπως οι διορισμοί, οι μετακινήσεις εκπαιδευτικών, τα κίνητρα για τις δυσπρόσιτες περιοχές, κλπ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «στηρίζει την κινητοποίηση ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΟΙΕΛΕ», και καλεί «όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να δώσουν το «παρών», τόσο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, όσο και στην πορεία που θα ακολουθήσει».

Μοιράσου το άρθρο: