Μαφιόζικο χτύπημα με τέσσερις τραυματίες τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα. Η αστυνομία μιλά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου.

Ο κουκουλοφόρος εκτελεστής, λίγο μετά της δύο τα ξημερώματα φτάνει έξω από την  καφετέρια.  Πλησιάζει την τζαμαρία, σηκώνει το Καλάσνικοφ  και πυροβολεί  τους θαμώνες. Φαίνεται πως δεν βλέπει  το στόχο του, κάνει μερικά βήματα πίσω και γαζώνει για δεύτερη φορά το κατάστημα. Φεύγει τρέχοντας και σύμφωνα με μαρτυρίες επιβιβάζεται σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίζονται.

Το περιστατικό προκαλεί έντονη ανησυχία, καθώς στην Αγία Νάπα σημειώθηκαν έναν πενταπλό φόνο το 2012, έναν τετραπλό το 2016 και πολλές άλλες απόπειρες.

Η αστυνομία εκτιμά πως η σημερινή επίθεση είχε ως στόχο συγκεκριμένο επιχειρηματία της Αγίας Νάπας, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και με τις προηγούμενες υποθέσεις. Αυτός όμως είχε αποχωρήσει από την καφετέρια είκοσι λεπτά πριν γίνει η επίθεση.

Οι τέσσερις που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς δεν είχαν σχέση μαζί του απλώς βρίσκονταν στην καφετέρια και έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο δράστης χρησιμοποίησε όπλο τύπου καλάσνικοφ και έριξε 25 σφαίρες. Το όπλο βρέθηκε 200 μέτρα πιο μακρυά, ενώ από τα κυκλώματα παρακολούθησης των καταστημάτων της περιοχής, φαίνεται ότι είχε και συνεργό.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Μανώλης Καλαντζής

Μοιράσου το άρθρο: