Η αναβάθμιση και όχι η υποβάθμιση του πάρκου Γουδή, είναι ο στόχος κατοίκων της περιοχής, που διοργάνωσαν σχετική σύσκεψη.

Όπως αναφέρει σε ενημερωτική της ανακοίνωση η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή», που κάλεσε τη σύσκεψη: Την Τετάρτη 21/4/18 και ώρα 8μμ. πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Πάρκoυ ΚΑΠΑΨ (Λάκωνος 9), σύσκεψη κοινωνικών φορέων και πολιτών με σκοπό την οργάνωση κινητοποίησης και άλλων δράσεων για την αντιμετώπιση των σχεδιασμών που αφορούν το Πάρκο Γουδή, την προσπάθεια βελτίωσης του πάρκου και παρεμπόδισης περαιτέρω υποβάθμισής του.

Η διαδικασία ξεκίνησε με εισήγηση από μέλος της Επιτροπής Αγώνα και περιείχε μία σύντομη αναδρομή σε όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα (αγώνες, αποφάσεις κλπ.) και ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις. Έγινε αναφορά στην προοπτική ενοικίασης των εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ για 99 χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι ακόλουθες προτάσεις και δράσεις που έγιναν ομόφωνα αποδεκτές :

1) Για τις 16/4/18 ενημερωτική εκδήλωση στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Ολυμπιονικών στο Νέο Ψυχικό)

2) Κινητοποίηση – διαμαρτυρία στο ΥΠΕΝ στα τέλη του Απρίλη

3) Συνέχιση της προσπάθειας για την εφαρμογή της απόφασης 686/2105 του Δήμου Αθηναίων η οποία προβλέπει συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής η οποία εφαρμόζοντας τις προτάσεις-αποφάσεις της απ.522/2014 θα συμβάλει στην υλοποίηση του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή.

Η προσέλευση ήταν αρκετά ικανοποιητική και στη διαδικασία που ακολούθησε έγιναν ερωτήσεις, τοποθετήσεις και προτάσεις από εκπροσώπους των φορέων».

Σχετικές ειδήσεις:

Σύσκεψη φορέων για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Nέα παρέμβαση κατοίκων για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Εκδήλωση φορέων για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή την Τρίτη 4 Απριλίου

Νέες αντιδράσεις για το γήπεδο στο Πάρκο Γουδή

Συγκέντρωση για το Πάρκο Γουδή την Κυριακή 5 Ιουνίου

Μοιράσου το άρθρο: