Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας και «εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα του Σωματείου και των Εργαζομένων», λέγοντας πως στη «βρίσκονται σε συνεχόμενες κινητοποιήσεις παλεύοντας για το δικαίωμα στη δουλειά, για να μην περάσουν οι 26 απολύσεις».

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει: «Οι 26 εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, που εργάζονται πάνω από 3 χρόνια στην επιχείρηση καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες, σήμερα με τις απολύσεις βάζουν σε κίνδυνο ακόμη και τη λειτουργία της επιχείρησης, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο της ιδιωτικοποίησης. Στη λογική της ανακύκλωσης και του τσακίσματος των εργατικών δικαιωμάτων, πετιούνται στο δρόμο της ανεργίας οι 26 εργαζόμενοι.

Αυτή που στρώνει το δρόμο της αντεργατικής επίθεσης είναι η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοτικής Αρχής. Οι εργαζόμενοι και το σωματείο τους, δεν μπορεί να αποδεχτούν αυτήν την κατάσταση. Ο συνεχής και ανυποχώρητος αγώνας μαζί με την αλληλεγγύη που θα εκφραστεί απ όλα τα σωματεία μπορεί να ακυρώσει τις απολύσεις.
Οι απολύσεις δεν θα περάσουν. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα».

Μοιράσου το άρθρο: