Σε τρεις συλλήψεις Αφγανών 21 και 27 ετών, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας που προκάλεσε τα χθεσινοβραδινά επεισόδια έξω από την ΑΒΕΞ στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας προχώρησε η αστυνομία.

Συμφωνα με πληροφορίες η χθεσινή σύρραξη που κατέληξε στον τραυματισμό τριών μεταναστών, σχετίζεται με τα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται με διάφορους τρόπους τους πρόσφυγες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα επεισόδια έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουν ορισμένοι κύκλοι για να ελέγξουν όσους έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα στην ΑΒΕΞ, να τους υποχρεώσουν να πληρώνουν… διαμονή και τα «ναύλα» για τη λαθρεπιβίβαση στα πλοία που φεύγουν από το λιμάνι της Πάτρας για την Ιταλία.

Από τα μαχαιρώματα της νύχτας στην περιοχή τρεις άνθρωποι κατέληξαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας με σοβαρά τραύματα στο θώρακα. Πρόκειται για 21χρονο Πακιστανό ο οποίος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Πιθανότατα να χειρουργηθεί και πάλι αύριο αφού φέρει σοβαρά τραύματα σε ζωτικά του όργανα.

Tον τελευταίο καιρό έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ακόμα δύο περιστατικά με συμπλοκές στην περιοχή της Ακτής Δυμαίων και πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία για το πως θα κυλήσει το μέλλον.

Μοιράσου το άρθρο: