Προσφορά αλληλεγγύης υλοποίησε προς το Δήμο Περιστερίου η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Περιστερίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου: «Είδη απολυμαντικών, παρέδωσε στο Δήμο Περιστερίου η ομάδα μπάσκετ του Α.Π.Σ. «Φίλιππος Περιστερίου», προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι αυξημένες ανάγκες καθαριότητας λόγω του κορονοϊού. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τα μέλη του συλλόγου για την κοινωνική τους ευαισθησία».

 

Αιμοδοσία

Όπως αναφέρει ο Δήμος Περιστερίου: «Ποτέ η ανάγκη για αίμα δεν ήταν τόσο μεγάλη…

Ο κορονοϊός μας ανάγκασε να μένουμε ασφαλείς, όμως κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει. Κάθε ημέρα που περνάει, τα αποθέματα αίματος μειώνονται. Γι’ αυτό γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες!

O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) διοργανώνει έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία, με τη υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Νοσοκομείου «Θριάσιο»

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, ώρες 9:30 – 14:00 στην αίθουσα Εκθέσεων Τέχνης του Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι» (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως). Κλείνετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου (τηλ. 2105701091, ώρες 8:00-15:00).

Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία».

Μοιράσου το άρθρο: