Εξιχνιάστηκε η φρικιαστική δολοφονία δύο γυναικών στην Αθήνα, που είχαν εξαφανιστεί πριν από 13 χρόνια. Σύμφωνα με την αστυνομία, μητέρα και κόρη, 59 και 21 ετών αντίστοιχα, επισκέφθηκαν το σπίτι των δύο φερόμενων δραστών 54 και 60 ετών στα Πετράλωνα, όπου και δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό.

Η ΕΛΑΣ, μετά τη συνεργασία με τις Αρχές της Γεωργίας, μέσω της Ιnterpol, εντόπισε στην Αθήνα τους δύο άνδρες, πακιστανικής υπηκοότητας, οι οποίοι ειχαν διαφύγει στο εξωτερικό και πριν 10 μέρες επέστρεψαν και προσήχθησαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες είχαν στραγγαλίσει και τεμαχίσει τα δύο θύματα, μέσα στο διαμέρισμα του 54χρονου στα Πετράλωνα, ενώ στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια τρίτου ατόμου, είχαν εξαφανίσει τις σορούς τους.

Κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ο οποίος ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία, το κίνητρο ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα. Οπως είπε διατηρούσε σχεση με τη 21χρονη γυναίκα και ότι δυο γυναίκες τον εκβίαζαν ότι θα αποκαλύψουν τη σχεση στη σύζυγο και στα πέντε παιδιά του και ότι του αποσπούσαν χρήματα. Ο ίδιος είπε πως εδωσε 10.000 στον 60χρονο για να τον βοηθήσει να τις σκοτώσουν, όπως και έκαναν. Για να τις ξεφορτωθούν μέσα σε σακούλες απορριμάτων ζήτησαν τη βοήθειας τριτου ομοεθνή τους, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμιξη.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, με τα οποία συνελήφθησαν. Πήραν προσθεσμια για να απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορταζ Γ. Γεραφέντης

Μοιράσου το άρθρο: