Σε μια κίνηση,με συμβολικό χαρακτήρα, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος, βρέθηκαν στους Παξούς προκειμένου να ευχηθούν καλή χρονιά στους πυροσβέστες που υπηρετούν στο ακριτικό νησί.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος έφτασαν στους Παξούς με το ελικόπτερο σουπερ Πουμα της Πυροσβεστικής. Σε μια συμβολική κίνηση ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικης Σ. Κολοκούρης την πρώτη ήμερα του χρόνου επέλεξαν να επισκεφθούν το ακριτικό νησί και να χαιρετίσουν τους πυροσβέστες που υπηρετούν εκεί.

Ο κ. Χαρδαλιάς ξεναγήθηκε στο σταθμό του πυροσβεστικού κλιμακίου και συνομίλησε με τους 14 πυροσβέστες που υπηρετούν. Μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης και από τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στους Παξούς βρίσκεται το δυτικότερο κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδας, με 9 πυροσβέστες και 5 πενταετούς θητείας. Ποδαρικό για αυτή τη χρονιά στην υπηρεσία τους έκανε ο Γ.Γ. Πολ. Προστασίας και ο Υπαρχηγός του Σώματος.

Στη συνέχεια ο Ν. Χαρδαλιάς και ο Σ. Κολοκούρης επισκέφθηκαν το δημαρχείο του νησιού και συνομίλησαν με το δήμαρχο για τα προβλήματα του τόπου.

Ευχή όλων, το 2020 να είναι μια χρονιά με λιγότερα περιστατικά για την πυροσβεστική, τόσο για τους Παξούς όσο και όλη την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Α. Βλαχοπαναγιώτη

Μοιράσου το άρθρο: