Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου κατά την προσαγωγή της 31χρονης που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον πρώην σύντροφο της ,το βράδυ της Κυριακής.

Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ήταν να προφυλακιστεί για την πράξη της, την οποία και η ίδια αποδέχθηκε. Την περασμένη Κυριακή μαχαίρωσε τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των πέντε παιδιών της στη Νέα Αλικαρνασσό. Έγινε λοιπόν η προσαγωγή της στο Δικαστικό Μέγαρο. Της επιτέθηκαν φραστικά, αλλά και χειροδίκησαν απέναντί της οι συγγενείς του θύματος.

Ο πρώην σύντροφός της είχε επτά παιδιά, τα έξι ήταν βιολογικά του παιδιά και το έβδομο το είχε αναγνωρίσει, ήταν παιδί της κατηγορουμένης. Βρέθηκαν στο δικαστικό Μέγαρο οι δυο του κόρες, η πρώην σύζυγός του και έλεγαν όλοι πόσο καλός και στοργικός πατέρας ήταν και ότι δεν ήταν βίαιος, δεν χειροδικούσε. Αυτό ήταν και το επιχείρημα της κατηγορουμένης ότι ακόμα και την ημέρα του περιστατικού είχε δεχθεί ξυλοδαρμό από τον ίδιο.
Είχαν δώσει ένα ραντεβού στο οποίο είχαμε αυτό το μοιραίο αποτέλεσμα, η γυναίκα είχε πάνω της ένα μαχαίρι το οποίο είχε για λόγος ασφαλείας, γιατί ήταν άστεγη έμενε σε μια αποθήκη κοντά στο αεροδρόμιο με το νυν σύντροφό της.

Ένα άλλο κομμάτι είναι το θέμα των ναρκωτικών που απασχόλησε την ανακρίτρια. Οι συγγενείς του θύματος είπαν ότι είχε κόψει τα ναρκωτικά εδώ και 4- 5 χρόνια, αντιθέτως εκείνη εξακολουθούσε να παίρνει και να του ζητά διάφορα πράγματα.
Τα τέσσερα παιδιά βρίσκονται στα παιδικά χωριά SOS, το ένα έχει υιοθετηθεί και τα δυο είναι ενήλικα.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Φανή Καλαθάκη

Μοιράσου το άρθρο: