Η ισχυρή βροχόπτωση που έπεσε το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά, είχε ως αποτέλεσμα να βάλει σε περιπέτειες 2 άτομα στην περιοχή Βουτάς του δήμου Κανδάνου- Σελίνου.


Συγκεκριμένα τα άτομα φαίνεται να εγκλωβίστηκαν και άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε η πυροσβεστική με ένα όχημα και 2 υπαλλήλους από το Π.Κ Κανδάνου στο σημείο.

Τα άτομα απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Βουτάς, Σκλαβοπούλα και Σαρακήνα είναι τα αποκλεισμένα χωριά στο δήμο Κανδάνου – Σελίνου εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων.

Στην Σκλαβοπούλα , μέρος της πλαγιάς βουνού αποκολλήθηκε και τόνοι λάσπης βρέθηκαν μέσα σε σπίτι το οποίο και ευτυχώς δεν κατοικείτο.

Στην Κουντούρα Χανίων, οι καλλιεργητές δέχτηκαν και δεύτερο πλήγμα μέσα σε λίγα 24ώρα, αφού πολλά θερμοκήπια πλημμύρισαν όπως επίσης σπίτια και επιχειρήσεις. Ενώ συνεργεία του δήμου Κανδάνου- Σελίνου εργάζονται από νωρίς το πρωί, για τη διάνοιξη του δρόμου.

Ο δρόμος Παλαιόχωρα – Κουντούρα από χθες έκλεισε εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων. Η κ. Αρετή Τσαουσάκη κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων εξέφρασε παράπονα ότι μετά τις καταστροφές του περασμένου Φεβρουαρίου τίποτα δεν έγινε στη διάρκεια του καλοκαιριού στις συγκεκριμένες περιοχές.

Σχετική είδηση: Ισχυρές βροχοπτώσεις στη Δυτική Κρήτη έχουν προκαλέσει προβλήματα:  

Πηγή: ΕΡΤ Χανίων, Μαρίνα Μανδακάκη

Μοιράσου το άρθρο: