Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο κρησφύγετο του «ψευτογιατρού» που δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Τις υποψίες αυτές, έχουν πλέον οι αστυνομικοί, καθώς  κατά τη δεύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην βίλλα του Κοντοστάθη , στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί , δεν βρέθηκε το «ταμείο». Ένα ακόμη σενάριο εξετάζουν οι αστυνομικοί να υπάρχει offshore εταιρεία στην οποία ο ψευτογιατρός να έκρυψε τα χρήματα που είχε υφαρπάξει από τα θύματά του.

Στην ΓΑΔΑ έφτασε μια καταγγελία από Έλληνα ο οποίος διαμένει στην Κύπρο, σύμφωνα με την οποία, είναι και αυτός θύμα του 47χρονου, δίνοντάς του όπως αναφέρει, πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σε εξέλιξη είναι επίσης έρευνα της Αστυνομίας και για επιπλέον θύματα από νεότερες καταγγελίες.

Ο Αλέξης Κούγιας θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για λογαριασμό δύο εντολέων που έπεσαν θύματα του κατηγορουμένου.

Ο πρώτος εντολέας που υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς σε 12ωρη εγχείρηση, ενώ είχε πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%.

Στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα, θύμα ήταν ένας καρκινοπαθής όπου  ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε αυτούς ως ιατρός – ογκολόγος – ομοιοπαθητικός και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χορήγηση μιας απολύτως επικίνδυνης «θεραπείας» με αποτέλεσμα  ο ασθενής να καταρρεύσει και να καταλήξει.

Πέρα από την υπεράσπιση τω δύο εντολέων, διερευνάται η δυνατότητα υποβολής εγκλήσεως με σκοπό την επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Μοιράσου το άρθρο: